Kategóriáink
BabakádakBarkács termékekEdényszárítókEgyebekÉtelhordókÉteltartók, dobozokEvőeszköz szárítókEvőeszköz tartókFürdőszoba kiegészítőkFűszertartókGyümölcsmosók, sziták, szűrőkHomeboxok, ládák,kosarakIrodai termékekKenyér-, szendvics-, tortatartókKertészeti termékekKonyhai kiegészítőkKutya és macskatálakLavórokMércés edények, kiöntőkMicrobox garnitúrákPoharak, tányérokPolcok, zöldségtartókSzemetesekSzennyestartók, ruháskosarakTakarítóeszközökTálakTálcák
Legkeresettebb termékek
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
A legfrissebb hírek, és a legújabb akciók elsőkézből!
Mehet
Vásárlási információk
Az alábbi részletezett Á.V.F. kizárólag, az egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkoznak. A Műanyagabc.hu jogában áll esetenként az alábbi Á.V.F módosítani. Ezek a módosítások az interneten való megjelenés pillanatától érvényesek és nem alkalmazhatóak a korábban megkötött szerződésekre. A honlapon leadott minden rendelésre a leadásának dátumán érvényben lévő Á.V.F érvényesek. Érvényesített rendelés esetén Ön az itt elolvasott feltételeket elfogadja. A honlap használatakor Ön beleegyezik, hogy elfogadja és betartja az itt felsorolt általános feltételeket éppúgy, mint a felhasználói szabályzatot.

2. Rendelés
Három rendelési forma áll az Ön rendelkezésére:
- a webáruházon keresztül a http://müanyagabc.hu honlapon,
- e-mailen keresztül: muanyagabc@gmail.com
- telefonon keresztül: 06 20 318 05 54

Beérkezett megrendelését e-mailben, vagy telefonon visszaigazoljuk.
A Vevő a konkrét termék kiválasztásával és a termékhez tartozó adatmezők kitöltésével adja meg rendelését.
A müanyagabc.hu. a rendelést legkésőbb 72 órán belül visszaigazolja. A visszaigazolással jön létre a szerződés. A leadott rendelés interneten kötött szerződésnek minősül. A visszaigazolás 72 órán túli elmaradása esetén a Vevő vételi ajánlati kötöttsége automatikusan megszűnik. A szerződés a kiszállítás időpontjáig bármikor módosítható. A szerződéskötés nyelve magyar nyelvű.
A Vevő köteles a kiszállítás/átvétel időpontjában a szállítási kiszerelést (bontatlan gyári csomagolás, számla megléte) tételesen ellenőrizni és hiánytalan mennyiségi teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően mennyiségre vonatkozó reklamációkat az Eladó nem fogad el.
Amennyiben az Eladó az árut a létrejött szerződés rendelkezései szerint kiszállítja, a kiszállítást megelőzően értesítést küld a Vevőnek a konkrét kézbesítés időpontjáról, a megrendelésben megadott elérhetőségeken. A Vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy az adott időszakban a termék(ek),átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelőző 24 órán belül visszajelezzen, ha a szállítás időpontja nem megfelelő számára.

3. Termékinformáció
A müanyadabc.hu. mindent megtesz a termékek alapvető tulajdonságainak minél hitelesebb feltüntetéséért. Ennek módja a partnerek, illetve a beszállítók által adott technikai fájlok és termékleírások illetve a termékről készült fényképek, melyek illusztrációk, és publikálásuk a technikai korlátoknak megfelelően, a legmegfelelőbb piaci standardok tiszteletben tartásával történik.
A képek, illetve technikai leírások pontatlanságáért nem tudunk felelősséget vállalni, de törekszünk a termékek minél pontosabb ismertetésére.

4. Árak
A honlapon megadott eladási árak forintban vannak megadva. A szállítási költségekről és módokról a web áruház SZÁLLÍTÁSI MÓD Menüpontjában kap felvilágosítást.
A müanyagabc.hu-nak jogában áll bármikor módosítani az árait, de természetesen rendeléskor azt az árat vesszük figyelembe, amely a rendelés pillanatában a Honlapon szerepelt.

5. Fizetési mód
A szállításkor megkapott számla alapján történik a vételár kiegyenlítése,
- előre utalással


- postacsomagként megkapott áru, vagy más futárszolgálat útján kézbesített áru esetén utánvéttel

- átutalásos fizetési mód csak külön egyeztetés esetén lehetséges, hogy az árú van-e készleten, vagy esetleg gyártás alatt van, tudjuk-e szállítani, utalás előtt, egyeztetni kell.

6. Rendelkezésre állás
Megrendelését a termék raktáron való rendelkezésre állásának megfelelően teljesítjük. Ha az Ön által megrendelt árú a raktárkészletünkben nem áll rendelkezésre, akkor e-mailben 5 napon belül értesítjük és megadjuk, hogy milyen határidővel tudjuk a kiszállítást teljesíteni.
Ha több árut rendel, és közülük vannak olyan termékek, melyek ideglegesen nem állnak rendelkezésre raktárkészletünkön, akkor egyeztetés után, csak az összes áru, rendelkezésre állásakor szállítjuk a termékeket.

7. Szállítás
Kérem, figyelmesen olvassa el a web áruház SZÁLLÍTÁSI MÓD menüpontját.

8. Visszaküldési-, elállási jog
A hatályos jogszabályok értelmében 14 munkanap áll az Ön rendelkezésére, hogy minden indoklás nélkül visszaküldje azt a terméket, amely nem felelt meg elvárásainak. Az elállási határidő a termék átvételekor kezdődik. Írásban történő elállási szándékát 14 munkanapon belül kell elküldenie. Az elállással egyidejűleg tartozik az átvett árut hiánytalan és hibátlan állapotban (lehetőleg eredeti csomagolásban) visszaszolgáltatni.

A termékek visszaküldése kizárólag postai úton, más futár szolgáltattal esetleg személyesen lehetséges. Kérjük, hogy a terméket ajánlottan vagy tértivevénnyel, értékbiztosítással adja fel, arra az esetre, ha terméke elveszik, károsodik, vagy megrongálódik. A visszaküldés költsége minden esetben a vevőt terheli, és a vevő kockázatára történik.
Csak az új, hiánytalan termékeket fogadjuk el (kiegészítők, stb), az eredeti csomagolásban visszaküldve. A szolgáltató követelheti a nem rendeltetésszerű használatból eredő kárai megtérülését. A hiányos, megrongált, károsodott vagy összepiszkolt termékeket nem vesszük vissza.
Az eladó, elállás esetén a vételárat 30 napon belül tartozik visszafizetni. Az Eladó az elállással kapcsolatosan fölmerült, őt megillető költségeket a visszafizetendő vételárból visszatarthatja, ezen felül követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A visszafizetés banki átutalással történik.
A megadott határidők a termék kézbesítési napjától számolandók.

9. Szavatosság, jótállás
A termék(ek) szállítási költsége a vevőt terheli. Mindazonáltal, amennyiben a kézhez vett termék nem egyezik meg a megrendelt, illetve a honlapon feltüntetett termékkel, a visszaküldés költsége vissza lesz térítve a vevőnek.
A visszaküldés postai vagy más csomagküldő szolgáltató útján lehetséges.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók. A vevőnek jogában áll reklamálni, ha hibás a termék. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze kifogását Web áruházunk felé. Szavatosság időtartama 6 (hat) hónap. Szavatossági igény estén a vevő kérheti a termék javítását cseréjét, vagy a vételár csökkentését. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát.

10. Felelősség kizárása
A műanyagabc.hu semminemű felelősséget nem vállal a megkötött szerződés be nem tartása esetén, a magyar jogszabályokban feltüntetett esetekben továbbá a Vevő hibájából illetve előre nem látható és ki nem küszöbölhető harmadik személy által okozott szerződésszegés esetében. Továbbá nem vállal felelősséget a Honlapon árult termékek nem rendeltetésszerű használatából kifolyó kárért. Áruházunkban történő vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak elfogadását és ismeretét, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. Cégünk nem felelős semmilyen kárért, amely áruházunkhoz való csatlakozás miatt következett be, továbbá az alábbiakban felsorolt pontokban:

Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - elvesztése.
Bármely szoftver nem megfelelő működése.
Bármilyen programhiba vagy technikai hiba következményei.
Cégünk nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy olyan eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

11. Személyes adatok védelme
Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számlakiállításhoz, a garanciához, jótállási szerződéshez. Nélkülük a rendelés érvénytelennek minősül. A honlap használatával Ön teljes körű felelősséget vállal azért, hogy a megadott adatok hitelesek és a valóságnak megfelelnek. Hamis, a valóságnak nem megfelelő adatok megadásával Ön a vásárlási feltételeknek ellentmond, ezért ez az Á.V.F megszegésének minősül. Cégünk az ön által megadott adatok valóságtartamát bármikor vizsgálhatja.

Az Ön által megadott adatokat és információkat a műanyagabc.hu- nak jogában áll informatikai úton feldolgozni. Az Ön által megadott adatokhoz állandó hozzáférhetőségi és helyreigazítási joga van, az aktuális európai és nemzeti jogszabályoknak megfelelően.
A műanyagabv.hu bármikor kérhet információt az Ön által megadott adatok bármelyikéről és kérheti az adatok megváltoztatását is.
A műanyagabc.hu az érdeklődőknek promóciós e-maileket küldhet, melyben újdonságokról, kiárusításokról, jó üzletekről értesíti klienseit. Kérheti, hogy cégünk ne küldjön Önnek több e-mailt.
A műanyagabc.hu az egyedüli jogosult az Önre vonatkozó információknak a kezelésére, és mint ezen weboldal üzemeltetője tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy üzleti tevékenysége során tudomására jutott üzleti és személyes adatokat szigorúan bizalmasan kezeli.
Cégünk az általunk kezelt adatokat kizárólag a megrendelések teljesítése érdekében, üzleti tevékenységünk körében használja fel. Adatokat harmadik személy részére nem továbbítunk, és nem szolgáltatunk ki, a jogosult írásbeli hozzájárulásával sem.
Az adatkezelés, adatfeldolgozás során maradéktalanul betartjuk az adatvédelmi és a polgári jogszabályok rendelkezéseit és elfogadjuk, betartjuk az általánosan elfogadott webáruházak magatartási kódexét.
Facebook